Manovas job- og karrieremesse: Karrieredagene


Mød de veluddannede talenter på Danmarks største job- og karrieremesse – hvert år i uge 10. Manova står bag den mest velbesøgte job- og karrieremesse i Danmark – Karrieredagene. Messen henvender sig til studerende og højtuddannede dimittender fra de videregående uddannelser, som gerne vil møde et bredt udsnit af Danmarks virksomheder og brancher.
Karrieredagene er mødestedet for danske og internationale virksomheder og studerende og dimittender, hvor netværk, dialog og den direkte kontakt skaber de perfekte rammer for det professionelle match.

Øg kendskabet til jeres virksomhed

Anvend job- og karrieremessen til employer branding, rekruttering og opbygning af talentdatabase.
Deltagelse på vores karrieremesse giver jer mulighed for at finde nye talenter til graduate programmer, almindelige fastansættelser, studiejob, projekter, praktikforløb og videreuddannelse.

Dialogen på messen giver jer også mulighed for at brande jeres virksomhed som en attraktiv arbejdsplads, øge kendskabet til karrieremuligheder og ledige job hos jer, opbygge talentpipeline og screene talenter. På den måde kan deltagelse på messen blive en strategisk del af jeres employer branding aktiviteter.

8.500 besøgende hvert år

Karrieremessen afholdes i uge 10 i Danmarks fire største byer hhv. Aalborg, Aarhus, Odense og København. Messeprogrammet er spækket med karriereevents, workshops, inspirerende foredrag og hjælp til jobsøgning. Vores messe markedsføres intensivt over for studerende og nyuddannede dimittender

via universiteter og andre videregående uddannelsesinstitutioner, faglige organisationer, jobdatabaser, jobportaler, studenterorganisationer og andre kanaler, som bl.a. er med til at sikre, at omkring 8.500 studerende og dimittender hvert år besøger Karrieredagene.

Skal I med på Karrieredagene?

Skal din virksomhed med på Danmarks største og mest velbesøgte job- og karrieremesse og finde fremtidens talenter? Kontakt os for mere information om vores karrieremesser.

Rekruttering af studerende og nyuddannede talenter?

Manova har de perfekte rammer for det professionelle match, så kontakt os for mere information om vores karrieremesser.

Manovas uddannelsesmesse KarriereTanken

Mød studerende på gymnasialt niveau på vores uddannelsesmesse KarriereTanken. Vi afvikler op til 30 arrangementer om året på lokale gymnasier landet rundt.

TALENTUDVIKLING

Vi hjælper jeres team nå nye højder med målrettet udvikling, onboard og assessment programmet, graduateforløb, teamudvikling, kompetenceudvikling m.m.

Manova
38 10 39 50
Ragnagade 17,
2100 Købehavn Ø
info@manova.dk

© 2020 Manova A/S
Cookie og persondatapolitik

Job hos Manova
Se ledige stillinger

Følg Manova på Youtube     Følg Manova på Facebook     Følg Manova på LinkedIn