Hvem er Manova

I Manova er vi eksperter i at tiltrække, fastholde og udvikle den unge generation. Siden 1996 har vi beskæftiget os med at matche unge med job og uddannelse, og vi har stor indsigt i den unge generations præferencer og holdninger til uddannelse, job og karriere. Denne indsigt har vi opnået ved at møde de unge på uddannelses- og karrieremesser og ved at udvikle unge talenter på team- og rekrutteringskurser. Vi har også indsamlet stor viden om de unge ved intelligent brug af data og teknologi, som vi bruger i kampagnestrategier og i analyser af de unge. Derfor kan Manova yde en sammenhængende og kompetent rådgivning til vores kunder.

MØD DE UNGE I VIRKELIGHEDEN

Vi ved, at de digitale indfødte gerne vil mødes til dialog i virkeligheden, når det handler om deres uddannelsesmuligheder og karriere. Derfor har vi skabt nogle enestående rammer for, at uddannelsesinstitutioner, virksomheder og brancher kan møde de unge på uddannelses- og karrieremesser, hvor der bl.a. er fokus på uddannelse, karrierelæring, rekruttering og talentspotting.

ANALYSE OG INDSIGT I DE UNGE

Hvad tænker den unge generation om kommunikation i forhold til job og uddannelse? I vores Videnscenter indsamler vi data og viden om de unge, hvilket vi anvender i analyser og rapporter som grundlag for rådgivning og kampagnestrategier.

VI UDVIKLER UNGE TALENTER

Manova har de seneste 20 år rådgivet danske virksomheder med at rekruttere og udvikle medarbejdere. Vi er en stærk samarbejdspartner, når det handler om talentrekruttering, assessment, onboarding og medarbejderudvikling af de unge talenter, som skal sikre vores kunders succes på nationalt og internationalt niveau.

VI FÅR DINE BUDSKABER TIL AT LEVE

Manova udvikler rekrutteringskampagner og online markedsføring målrettet de unge. Vi ved, hvilke budskaber og medier de unge relaterer til. På baggrund af den viden møder vi Danmarks mest kræsne, kritiske, kompetente, entusiastiske og skønne publikum, der hvor de er, og leverer attraktive og tilgængelige kampagneløsninger og employer branding med tydelig online tilstedeværelse.

Find inspiration i vores cases

Manova
38 10 39 50
Ragnagade 17,
2100 København Ø
info@manova.dk

© 2020 Manova A/S

 

Følg Manova på Youtube     Følg Manova på Facebook     Følg Manova på LinkedIn