Campus Carlsberg

Professionshøjskolen UCC

I 2016 flyttede UCC-uddannelserne i Københavnsområdet ind på det nybyggede Campus Carlsberg i Carlsberg Byen. Sammenlægningen i de nye rammer gav anledning til at rebrande UCC.

OPGAVEN

Manova fik til opgave at brande det nye Campus Carlsberg og rebrande og positionere UCC som en attraktiv videregående uddannelsesinstitution både eksternt og internt i organisationen.

UDFORDRINGEN

Den nye designlinje skulle sikre, at UCC gik bort fra deres ”pædagogiske udtryk” og i stedet repræsenterede en akademisk uddannelsesorganisation med et stærkt fagligt miljø.

LØSNINGEN

Med udgangspunkt i en helt ny designlinje skabte vi et moderne og urbant grafisk udtryk til online, print og outdoor medier. Elever og undervisere fra UCC bruges som rollemodeller i vores kampagner for at tilstræbe en autentisk storytelling.

RESULTATET

Bredden af eksekveringsplatforme betyder, at UCC står stærkt på alle udvalgte medier. Vi udviklede en kampagne, som formåede at rebrande UCC fra at have et ”pædagogisk udtryk” til at fremstå som en stærk akademisk organisation med en international profil.

Se flere cases

Manova
38 10 39 50
Ragnagade 17,
2100 København Ø
info@manova.dk

© 2020 Manova A/S

 

Følg Manova på Youtube     Følg Manova på Facebook     Følg Manova på LinkedIn